Louise Timm Eriksen den 02-07-2015
    Kære alle forældre til elever på Nørrevangsskolen.

Vi har arbejdet ihærdigt på at få skemaer for kommende skoleår klar til jer i denne uge, men der fremstår desværre stadig nogle uklarheder. I modtager skemaer i uge 32.
    Elevernes mødetider kan I se, i det nyhedsbrev vi sendte til jer i uge 25.

Særligt til kommende 1. årgang: I modtager også klasselister(1.a + 1.b) sammen med skemaer i uge 32.

Med ønsket om en god sommer til alle.

MVH Steen Bach, Louise Timm og Jeppe Thomsen.
    Britt Skov Mortensen den 02-07-2015
    OASENS ÅBNINGSTIDER BLIVER FRA 10. AUGUST

MANDAG, TIRSDAG OG TORSDAG KL. 15.00 - 18.00

TIRSDAG OG FREDAG KL. 14.00 - 17.00

HUSK, AT VI I UGE 32 HAR ÅBENT KL. 9.00 - 14.00
    Lotte Vallentin Hoe den 30-06-2015
    Skole- og AKT pædagoger til Nørrevangsskolen

Nørrevangsskolen søger engagerede pædagoger

På Nørrevangsskolen har vi den 1. august – eller snarest herefter - brug for at få dækket følgende:

• AKT i indskoling og mellemtrin
    • Undervisningsopgaver i idræt og de kreative fag på mellemtrin

Nørrevangsskolen er en skole der ligger lige midt i nordbyen af Randers. Skolen er klyngeopdelt. Vi arbejder i team og har et godt arbejdsmiljø. Skolen har modtagelse af alle nye tosprogede elever mellem 14 og 17 år der kommer til kommunen.

Nørrevangsskolen er en skole med et stort socialt engagement, dygtige lærere og dejlige elever.
    Randers Kommunes 10. klasses center og Team Danmark eliteidrætsskole ligger her side om side med 0. – 9. klasserne.
    Vi søger lærere, der kan arbejde i og med relationer og som har hjertet i børnehøjde.

Du kan finde oplysninger om skolen på www.noerrevangsskolen.dk.

Du er meget velkommen til at kontakte skoleleder Steen Bach på tlf. 22 66 96 50 efter 27. juli.

Vi skal have din ansøgning senest mandag den 3. august 2015 kl. 10.00. Ansøgningen sendes via officielt link på Randers Kommunes hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Der forventes afholdt ansættelsessamtaler onsdag den 5. august

Alle uanset køn, etnisk baggrund m.v. opfordres til at søge